vreemde taal leren voor groep 6 t/m 8 VAN HET BASISONDERWIJS

Op de basisschool krijgt uw kind al Engels, maar misschien vindt uw kind de taal zo leuk, dat het er graag meer over wil leren.

Meer informatie Inschrijven
Klik hier voor taallessen voor volwassenen

Taalcursus voor kinderen

voor leerlingen van groep 6 t/m groep 8 van het basisonderwijs

Taalles voor Kinderen

Op de basisschool krijgt uw kind al Engels, maar misschien vindt uw kind de taal zo leuk, dat het er graag meer over wil leren. Of staat het open om een andere taal leren, zoals Frans, Spaans, Duits of Russisch. Dat kan bij JAM. Onder begeleiding van ervaren docenten leren kinderen spelenderwijs van alles over deze talen. De kosten bedragen €12,00 per les. Dit is inclusief lesmateriaal. Totaal bieden we dertig lessen per schooljaar aan. Inschrijven kan steeds per tien lessen. Lessen gaan door bij ten minste vier deelnemers.

Jam Locaties

Engels

Donderdag:
van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie Harderwijk
Vrijdag:
van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie Zeewolde

Frans

Door:
Caroline van der Vegt
Wanneer:
Woensdag 13.30 tot 14.30 uur
Vrijdag
16.30 tot 17.30 uur
Locatie:
Harderwijk

Duits

Door:
Jantine van Hunenstijn
Wanneer:
Maandag
16.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Zeewolde

Spaans

Door:
Luz Martinez
Wanneer:
Woensdag en vrijdag
16.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Harderwijk

Russisch

Door:
Elena Prokopchenko
Wanneer:
Woensdag en vrijdag
16.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Zeewolde

Inschrijven

Wil je graag een andere taal leren? Of ben je op zoek naar taalles die je beter wilt beoefenen?

Inschrijven of informatie ontvangen?

Onder begeleiding van ervaren docenten leren kinderen spelenderwijs een ander taal

Onze docenten leren uw kind hoe het op een goede manier vreemde woordjes kan leren. Ook proberen we de grammatica te vereenvoudigen. Wat de reden ook is, meer les in Engels, Frans, Spaans, Duits of Russisch is altijd een goede investering voor het vervolgonderwijs van uw kind.

Engels

Frans

Duits

Spaans

Italiaans

Russisch

Recensies

SIMONE EN IRIS

Samen met mijn dochter heb ik Italiaanse les gehad van Laura. De les werd in een klein groepje gegeven (6 personen) wat heel prettig is, zodat iedereen ook veel aan de beurt komt qua spraakoefening. Ze leggen de stof goed uit en geven prettig taalles. We hebben veel lol gehad tijdens de les, omdat iedereen redelijk hetzelfde niveau had en met humor deelnam aan de les.

LEERLING ENGELS

follow the adult English lesson educated by Morag. I like the talking and learning the grammar. We have a very nice group and a the best teacher ever.

LEERLING ENGELS

Bedankt voor de prettige lessen! Willen we een vervolg aan de Engelse les geven, dan komen we zeker weer bij Jam terug!”

SUZANNE

Ik kwam naar JAM voor Nederlandse taallessen. Ik deed mijn lessen met Henriet. Ze was goed en creatief in haar lesgeefstijl. Ik kan nu heel veel beter Nederlands spreken. Ze hielp me het meest met grammatica. Dat was zo nuttig en praktisch. Dankjewel, Henriet, en dankjewel JAM voor de hulp met mijn nieuwe taalavontuur!

NOHA LAMMERTS VAN BUEREN

De Franse lessen van Sylvie zijn een echte aanrader! Er wordt gewerkt in kleine groepen, waardoor de cursus maatwerk is en er thema's behandeld kunnen worden die door de groep zelf worden aangedragen. Sylvie hanteert een hele eigen methode waarmee je in een ongedwongen sfeer snel stappen kunt zetten. Door haar opbouwende manier van lesgeven heeft ze mij in korte tijd over mijn drempel om Frans te spreken (en daarin fouten te maken) heen geholpen."

Onze professionals

Card image cap

Jantine van Hunenstijn

Taalles Duits
Card image cap

Caroline van der Vegt

Taalles Frans
Card image cap

Luz Martinez

Taalles Spaans
Card image cap

Elena Propopehenko

Taalles Russisch
Card image cap

Niels Hop

Taalles Engels